|
|
|
|
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
|
 |
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
|
|
 |
Sponzor

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
torx Genij

Starost: 27 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Jan 2006 17:42 Prispevkov: 3228 Trofeje v igrah: 38 Dvorana slavnih
Kraj: slovenija 46334.02 V.EUR
|
« MaRe » je napisal/a:
Če ti najde prenosni disk, mu poskusi dodeliti črko pogona. Mislim, da je to tisti NEDODELJENI PROSTOR. Tako nekako je blo pri meni v XP-jih.
Je pa res, da ne vem, kakšen sistem ima Vista.
To sm že poskusu, a ko v XP-jih, dam desni klik na disk imam samo možnost "nova particija" :?
V visti je situacija ista sam drugače so jo prevedli "Nov preprost nosilec" :shock:
Problem je v tem da, če naredim novo particijo, in s tem dobim črko pogona, bom moral disk formatirat da me bo pustil noter. S tem pa bom izgubil vse kar mam gor :cry:
« siljo » je napisal/a:
Jest še vedno prisegam na norton partition manager
Zdej ga vleče dol, bom še to poskusu, drgač bom ustvaru novo particijo in verjetno formatiral
:bluecry
|
Nazadnje urejal/a torx Pon Sep 15, 2008 10:38 pm; skupaj popravljeno 1 krat
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|  |
2376 Attacks blocked
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
RSS Novice
URL List
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 0.4332 seconds, mySQL queries = 37, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0 Server Load: 113 page(s) served in previous 5 minutes.
|