|
|
|
|
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
|
 |
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
damjana Princess

Starost: 24 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59 Prispevkov: 3937 Trofeje v igrah: 59 Dvorana slavnih
Kraj: slovenija 114957.49 V.EUR
|
Objavljeno: Čet Avg 18, 2005 12:51 pm Naslov sporočila:
Živalice iz perlic - metulj
|
|
|
živalice iz perlic
 |
|
|
|
|
 |
Sponzor

|
Objavljeno: Čet Avg 18, 2005 12:51 pm Naslov sporočila:
Sponzor
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
klarcy Level 1 user

Starost: 16 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Avg 2006 11:05 Prispevkov: 3
0.00 V.EUR
|
Objavljeno: Sre Avg 30, 2006 11:19 am Naslov sporočila:
Re: Živalice iz perlic - metulj
|
|
|
ali bi mi lahko v daljšem postopku razložila ali po slikah pokazala kako se naredi metuljček ker mi je to zelo ušeč prosim :?: :D |
|
|
|
|
 |
damjana Princess

Starost: 24 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59 Prispevkov: 3937 Trofeje v igrah: 59 Dvorana slavnih
Kraj: slovenija 114957.49 V.EUR
|
Objavljeno: Čet Avg 31, 2006 9:05 pm Naslov sporočila:
re
|
|
|
enostavno nizaš perlice na laks ali pa na žico, tako kot je narisano...Za krila pa boljše da uporabiš žico ker je trša, (0,3 milimetre). pa jo potegneš skozi telo metulja in spet nizaš.
Vem da ti je bl mal jasn..Sam ne vem kaj tebe dejansko zanima..A kako začet al kaj!
Uspešno ustvarjanje! :D :D |
|
|
|
|
 |
|
|  |
2211 Attacks blocked
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
RSS Novice
URL List
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 0.1370 seconds, mySQL queries = 30, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.51b-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0 Server Load: 12 page(s) served in previous 5 minutes.
|