|
|
|
|
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
|
 |
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
slavko Moderator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53 Prispevkov: 279
Kraj: slovenija 10531.50 V.EUR
|
Glede na to da sem veliko na cesti, doživim vsak dan kaj takšnega, da se sprašujem, zakaj imamo pri nas policijo. Čas bi bil, da zagledamo kdaj pa kdaj kakšnega policaja v kakšnem križišču, in upam, da se potem ne bo dogajalo, da voznik avtobusa, ki ne nazadnje vozi ljudi, spregleda rdečo luč na semaforju. V ponedeljek 15 septembra okrog 7 ure zjutraj je po stari cesti iz Šmarja- Sap pripeljal avtobus LLP 619 direktno v križišče, ko je imel rdečo luč na semaforju. Voznik, ki vozi tako pobalinsko in neodgovorno je potencialni morilec in nima kaj delati za volanom avtobusa. Saj je nedopustno, da je avtobus oddaljen vsaj 40 metrov od križišča, ko voznikom na Kočevski cesti zasveti zelena, nato pa prednje pridivja avtobus in se ne zmeni ne za svetlobne in ne za zvočne signale. Jaz sem velik in lahko počenjam kar hočem.
Dokler bodo takšni norci sedeli za volanom avtobusa, je samo vprašanje časa, kdaj bo tudi pri nas kakšna katastrofa, kot je bila pred kratkim na Hrvaškem.
|
|
|
|
|
 |
Sponzor

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|  |
2376 Attacks blocked
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
RSS Novice
URL List
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 0.1834 seconds, mySQL queries = 25, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0 Server Load: 105 page(s) served in previous 5 minutes.
|