Torte
www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Portal

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se
Obiščite naše sponzorje in omogočite obstoj strani.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Vozniki pozor

www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Pomoč Uporabnikom -> Obvestila
Avtor Sporočilo
siljo
Administrator
Administrator

Starost: 27
Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 20:37
Trofeje v igrah:  230
Dvorana slavnih

Kraj: slovenija
227731.62 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 09, 2005 6:55 pm    Naslov sporočila: Vozniki pozor Odgovori s citatom

Opozorilo za vse voznike

Izogibajte se avtomobilu turkizno zelene barve!Znamka vozila je opel Corsa!Registerska tablica:LJ*Y4-21Z!Prepoznavni znaki na vozilu so:Kovček na strehi in rumena nalepka na zadnjem steklu otrok v avtu!

Voznik ali voznica tega vozila je ( oprostite izrazu ) prfuknjen ali prfuknjena!
Vozil sem za njim in ko je bilo konec omejitve 50km/h začetek 90km/h sem se mu približal na približno 5m je začel/a zavirati na povno!( pred njim ni bilo nobenega vozila,razen če jih je on/ona videl/a,ker je prišel/prišla naravnost iz lokala!bele miške pa te fore!)Bremze so cvilile,ampak sem se ustavil še pravi čas!Ponovno speljemo spet se mu približam na cca. 5 m in kreten začne spet zavirati na povno( ma ne me jebat, če bi imel/a otroka not bi ga že čez spredno steklo vn fuknl!)!vozili smo približno 60 km/h (omejitev 90km/h ) in valda spet so bremze cvilile!

Vozniki če opazite to vozile držite trojno varnostno razdaljo,ker očitno tale debil nujno rabi kuponček,pa pazite da ga ne boste prav vi izgubili zaradi enga kretena,ki si zasluži da mu policija vzame izpit!ker če se jest kaj prov spomnim je prepočasna vožnja oviranje prometa!!!!!
Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 09, 2005 6:55 pm    Naslov sporočila: Sponzor

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Pomoč Uporabnikom -> Obvestila Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

2056 Attacks blocked

Obiščite naše sponzorje in omogočite obstoj strani.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.1620 seconds, mySQL queries = 28, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.0.51b-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0

Server Load: 18 page(s) served in previous 5 minutes.