www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal
Torte www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Tudi to se lahko zgodi

www.siljo-planet.net Seznam forumov -> E-Mail Fore -> Vici
Avtor Sporočilo
mulan
Level 6 user
Level 6 user

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 6:12

4611.13 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 4:34 pm    Naslov sporočila: tudi to se lahko zgodi Odgovori s citatom

Bilo je to tiste dni, ko je bilo na meni še vse mlado in čvrsto. Prav tako kot zdaj. In všeč mi je bila neka deklica in dve leti sem zbiral pogum. Pogum, da bi jo zaprosil, če gre z mano na zmenek. Potem se je nekega dne zgodilo čisto slučajno in srečala sva se na ulici in sem jo vprašal in je pristala. Dogovorila sva se za soboto zvečer.

V petek zvečer je kolega imel fantovščino. Pilo se je in jedlo, no predvsem pilo, do ranih sobotnih ur in ko sem potem v soboto popoldne vstal, sem imel strahotnega mačka pa vsakih dvajset minut sem moral na WC. Stanje se je čez nekaj ur nekoliko popravilo ampak na WC sem še vedno moral na vsakih dvajset minut. Lahko bi odpovedal zmenek, ampak predolgo sem čakal, da se zgodi. In morda nikoli več ne bo naslednje priložnosti sem razmišljal. Torej sva se dobila in zmenila sva se, da se z vlakom zapeljeva v sosednje mesto, slabe pol ure vožnje.

Na vlaku sem nekako tiščal skupaj in ko sva s postaje zavila v bližnjo restavracijo sem pa moral še pred aperitivom na WC. Potem sva nekaj pojedla in popila in med sladico me je spet pograbilo in spet bi moral tja, pa sem si rekel, saj bo, en mali prdec spustim tule za mizo čisto potiho. In sem ga, ampak zraven je prišel še dodatek. Prav toplo mi je postalo v gatah. Sedel sem za mizo in naslonil sem se naprej na lakte obeh rok, da sem malo privzdignil zadnjico in tako nisem preveč trdo sedel na svojem novem premoženju. V tej joga poziciji sem vzdržal kompleten desert in vmes sem stresal šale in intenzivno razmišljal, kaj storiti, preden začnem pošteno zaudarjati, ali pa, preden se pojavi kakšen izdajalski rjav flek na hlačah. Potem sem plačal večerjo in ko sva šla ven iz restavracije sem hodil kot kavboj. Šla sva nazaj proti železniški postaji mimo trgovine s tekstilom in vprašal sem jo, če bi jo motilo, da si tule zdajle kupim jopico, ki sem jo ogledoval prejšnji teden. Je rekla, da ni problem, da bo ona medtem malo pogledala naokoli. Šla sva v trgovino in trgovina je bila na srečo tako velika, da je bila razdeljena na moški in ženski del. Pograbil sem prvi pulover in potem sem izbral še hlače, ki so bile še najbolj podobne tistim, ki sem jih imel na sebi. Oboje sem odnesel na blagajno in z enim očesom sem pa ves čas spremljal gibanje moje drage po trgovini. Rekel sem trgovki za blagajno samo hlače, kajti puloverja nisem nameraval kupiti. Pulover sem vzel tam tako za vsak slučaj, da ne bi izpadel lažnivec, če bi moja draga slučajno prišla mimo. Gledal sem jo, ko je šla čez trgovino proti meni. Trgovka je vprašala ali je to vse? In ponovil sem samo hlače, in ves čas sem gledal svojo deklico. Res je bila luštna. Medtem je trgovka zavijala in plačal sem in sva šla. Končno sva prišla na vlak in našla sva prazen kupe in opravičil sem se in že sem letel na WC z zavojem pod pazduho.

Zdaj je bilo treba delovati karseda hitro. Vlak je že potegnil s postaje in jaz sem se zaklenil v WC in hitro sem slekel hlače in spodnjice in vse skupaj sem lepo zrolal v tako luštno kroglo in vrgel skozi okno vlaka. Potem sem s toaletnim papirjem počistil zadnjico in okolje in potem sem odprl zavoj iz trgovine.

V zavoju je bil samo pulover !!! :twisted:

Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 4:34 pm    Naslov sporočila: Sponzor

OBIŠČITE ŠE NAŠE OSTALE PARTNERJE

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Starost: 20
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39

Kraj: Parižlje
160353.83 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 4:55 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

:smilietease4 :smilietease4 :smilietease4

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 33
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 19:14

Kraj: Slovenija
254265.34 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 5:11 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

:rofl :rofl :rofl kva ga je nategnila

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Starost: 27
Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37

Kraj: slovenija
250176.05 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:23 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Dobr :lol:

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Starost: 20
Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39

Kraj: Parižlje
160353.83 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 12:09 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

me prov zanima kaj je blo u nadaljevanju :lol:

Nazaj na vrh
alexander veliki
Član foruma
Član foruma

Starost: 15
Horoskop: Lev
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 10:52

Kraj: Polzela
5423.46 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 5:56 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

jooooo ne mors
mene tut znima ka je blo kej pol

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 33
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 19:14

Kraj: Slovenija
254265.34 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 6:11 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Ja edin kar mu je preostal, je to da je obleku pulover namest hlač, bolj to kot da nag okol letaš, babi se pa izgovoriš da so te oropal

Nazaj na vrh
alexander veliki
Član foruma
Član foruma

Starost: 15
Horoskop: Lev
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 10:52

Kraj: Polzela
5423.46 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 6:52 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

hehe ja drujga ti pa ne preostane
ce bi po pravici povedu bi si misnala de se lazes

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> E-Mail Fore -> Vici Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

2545 Attacks blocked

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , phpBB Arcade , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.1583 seconds, mySQL queries = 28, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0

Server Load: 51 page(s) served in previous 5 minutes.