|
|
| Avtor |
Sporočilo |
*nikita* Član foruma

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Maj 2008 18:43 Prispevkov: 302
4064.31 V.EUR
|
« Tilchi » je napisal/a:
*nikita* ne skrb js mu bom že vrnila če ne prek foruma pa jutr k gremo k njim al pa enkrat drugič.
Ga bom že u drek purinla... :lol: :wink:
ooo zakon ... to bi pa rada vidla :D :D še pomagala bi ti, če bi bla kje zraven :wink: :wink:
|
|
|
|
|
 |
Sponzor

|
|
|
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Maj 2008 18:43 Prispevkov: 302
4064.31 V.EUR
|
« prcko » je napisal/a:
Ma niti ne, smo že navajen, pa še v sorodu sta, pa skup smo bli na 1. šiljo šlanet pikniku ......................
a tud piknik ste imel ... ful doro ... se mi je zdelo, da sem vdrla v skupino, ki se že zlo dobro pozna med sabo :wink: :D
|
|
|
|
|
 |
Deeyan Moderator

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39 Prispevkov: 12860 Trofeje v igrah: 19 Dvorana slavnih
Kraj: Parižlje 155861.58 V.EUR
|
nč nisi vdrla, sej se bomo tut mi spoznal :wink:
« prcko » je napisal/a:
pa skup smo bli na 1. šiljo šlanet pikniku ......................
šlanet :lol: :lol: :lol:
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

4064.31 V.EUR
|
« prcko » je napisal/a:
Veš tipki š in pa sta si zlo blizu
Nikita sej bomo mel letos tud piknik, pa lohk prideš :lol:
:D :D :D
|
|
|
|
|
 |
Deeyan Moderator

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39 Prispevkov: 12860 Trofeje v igrah: 19 Dvorana slavnih
Kraj: Parižlje 155861.58 V.EUR
|
« prcko » je napisal/a:
Veš tipki š in pa sta si zlo blizu
vem, vem, sam učasih pridejo full dobre besedne zveze vn, če se mal zapipkaš :lol:
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Tilchi Član foruma

Starost: 12 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Avg 2007 23:01 Prispevkov: 1702 Trofeje v igrah: 1 Dvorana slavnih
Kraj: Ljubljana 18188.27 V.EUR
|
Ja halooooo itak da sta.. sploh če jima je tm ušeč... :D
« *nikita* » je napisal/a:
« Tilchi » je napisal/a:
*nikita* ne skrb js mu bom že vrnila če ne prek foruma pa jutr k gremo k njim al pa enkrat drugič.
Ga bom že u drek purinla... :lol: :wink:
ooo zakon ... to bi pa rada vidla :D :D še pomagala bi ti, če bi bla kje zraven :wink: :wink:
Sam ti morm neki povedat............. da sm se ga usmila... :D
K je biu prjazn pa še rešu je življenje mejhnmu mucku... :lol: LOL
|
|
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

4064.31 V.EUR
|
« Tilchi » je napisal/a:
Sam ti morm neki povedat............. da sm se ga usmila... :D
K je biu prjazn pa še rešu je življenje mejhnmu mucku... :lol: LOL
ja očitno ga je res zaskrbelo, pa se je mogu izkazat z zelo pogumnim dejanjem :wink: :D :lol:
|
|
|
|
|
 |
|