www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal
Torte www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Resnice o moških
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

www.siljo-planet.net Seznam forumov -> E-Mail Fore -> Vici
Avtor Sporočilo
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 33
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 19:14

Kraj: Slovenija
254237.34 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 5:16 pm    Naslov sporočila: Resnice o moških Odgovori s citatom

1. Moški radi pečejo na žaru. Kuhanje jih veseli, kadar je nevarno.
2. Moški z uhanom v ušesu so bolje pripravljeni na zakon - skusili so že bolečino in kupovali nakit.
3. Če možu ali fantu kupite videokamero, prvih nekaj tednov zaklepajte vrata kopalnice.
4. Poročiti se z ločencem je ekološko odgovoren korak. V svetu, kjer je več žensk kot moških, se splača reciklirati.
5. Moški so zelo samozavestni. ( Rita Rudner: " Moj mož je tako samozavesten, da kadar gleda šport po teleiziji, misli, da bo lahko pomagal svojemu moštvu, če se bo dovolj skoncentriral. Kadar njegovo moštvo izgublja, daje igralcem navodila kar iz naše dnevne sobe, kadar pa jim gre res zelo slabo, ne smem telefonirati, če bi ga po naključju poklicali. " )
6. Vsi moški so čudni v črnih nogavicah in sandalih.
7. Če hočete pozornost, se nikar ne spustite v razmerje, ko je nogometna končnica.
8. Vsi moški se bojijo navijalnika za trepalnice. ( Jaz imam namesto pištole pod blazino navijalnik za trepalnice. )
9. Zelo primeren kraj, da srečaš moškega, je kemična čistilnica. Ti moški imajo ponavadi službo in se redno umivajo.
10. Moški obožujejo ure s številnimi funkcijami. ( Rita Rudner: " Moj mož ima takšno, ki je kombinacija adresarja, teleskopa in klavirja. " )
11. Vsi moški mislijo, da so fejst fantje. Ampak nekateri niso.
12. Moški nimajo celulita. Bog je navsezadnje vendarle moški.
13. Moški imajo višjo telesno temperaturo kot ženske. Če vam pozimi crkne ogrevanje, priporočam, da spite zraven moškega. Moški so kot prenosne peči, ki smrčijo.
14. Ženske obleko jemljejo veliko resneje kot moški: še nikoli nisem srečala moškega, ki bi prišel na zabavo in rekel: " O, moj bog, spravite me vstran! Tako mi je nerodno - tu je še en moški v smokingu. "
15. Noben moški ni ves čas očarljiv, še celo Caryja Granta so slišali reči, da si želi, da bi bil Cary Grant.
16. Če moški reče, poklical te bom, pa vas ne, ni pozabil. Tudi ni izgubil vaše telefonske številke in ni umrl. Preprosto vas ni želel poklicati.
17. Moški ne marajo izgubljati. ( Rira Rudner: " Nekoč sem svojega moža premagala v tenisu. Rekla sem mu: Bova še kdaj seksala? Ja, je rekel, ampak ne eden z drugim. " )
18. Moški, ki lahko pojedo, karkoli hočejo, ne da bi se jim kaj poznalo, naj to počnejo tako, da jih ženske ne vidijo.
19. Moški, ki poslušajo klasično glasbo, ponavadi ne pljuvajo po tleh.
20. Kadar so ženski oblačila, ki jih potegne iz omare, pretesna, sklepa, da se je zredila. Kadar so moškemu oblačila, ki jih je potegnil iz omare, pretesna, sklepa, da so se uskočila.
21. Moška menopavza je veliko zabavnejša od ženske. Pri ženski menopavzi se zrediš in te obliva vročina, pri moški pa hodiš za mladimi dekleti in voziš motor.
22. Moški vse pozabijo, ženske si vse zapomnijo.
23. Če vam moški pripravi večerjo in so v solati tri vrste solate ali več, z vami misli resno.
24. Ko so na kupu štirje moški ali več, se pogovarjajo o športu.
25. Ko so na kupu štiri ženske ali več, se pogovarjajo o moških.

Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 5:16 pm    Naslov sporočila: Sponzor

OBIŠČITE ŠE NAŠE OSTALE PARTNERJE

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Starost: 27
Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37

Kraj: slovenija
249607.47 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 8:26 pm    Naslov sporočila: Re: Resnice o moških Odgovori s citatom

« prcko » je napisal/a:
10. Moški obožujejo ure s številnimi funkcijami. ( Rita Rudner: " Moj mož ima takšno, ki je kombinacija adresarja, teleskopa in klavirja. " )

Hm,moja ima samo štoparico in odštevalnik časa :D

Nazaj na vrh
T i T y
Član foruma
Član foruma

Starost: 15
Horoskop: Lev
Pridružen/-a: Ned Avg 2006 19:02

Kraj: nekje na Zemlji
11000.54 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2008 9:03 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

ja sam res moški se prou hvaljo pa to kašne ure ma gdo..pa če ma še nwm drago uro pa z usmi funkcijami kr obstaja ponavad zamudijo :D

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

254237.34 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 05, 2008 6:09 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

14. Ženske obleko jemljejo veliko resneje kot moški: še nikoli nisem srečala moškega, ki bi prišel na zabavo in rekel: " O, moj bog, spravite me vstran! Tako mi je nerodno - tu je še en moški v smokingu. "

tale je pa čist resnična

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Starost: 20
Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39

Kraj: Parižlje
160051.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 06, 2008 8:12 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

pridejo pa dve ženske u isti obleku skop je pa jok in stok

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

254237.34 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 24, 2008 10:42 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

# Moški so pametni, nežni in skromni.
# "In kako mi lahko to utemeljiš?"
# "Pametni so, ker imajo dve glavi. Nežni so, ker celo življenje sedijo na jajcih, pa jih ne zdrobijo. Skromni pa so zato, ker jih že majhna luknjica zadovolji."

Nazaj na vrh
+LaRcH+
Bad girls
Bad girls

Horoskop: Dvojčka
Pridružen/-a: Sre Apr 2007 18:26

51141.80 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 29, 2008 7:58 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

moški ste čudna bitja :D :D

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

160051.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 29, 2008 11:24 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

ma ženske ste čudne :D

Nazaj na vrh
sklobuc1
Član foruma
Član foruma

Starost: 30
Kitajski horoskop: Konj
Pridružen/-a: Čet Sep 2007 23:40

2696.67 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 30, 2008 1:04 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Kdo bi vas razumel :ncjasn

Nazaj na vrh
+LaRcH+
Bad girls
Bad girls

51141.80 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 30, 2008 3:40 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

se strinjam. gdo vi vs razumeu ;)

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

160051.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 30, 2008 3:51 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

ma sprijazn se z resnico, da je ženske teži razumet

Nazaj na vrh
+LaRcH+
Bad girls
Bad girls

51141.80 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 30, 2008 4:28 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

ja težji je razumet, ampk vi ste pa sploh nerazumljivi ... :wink:

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

160051.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 30, 2008 5:42 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

zakaj pa pol mi en drujga razumemo :D

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Starost: 27
Horoskop: Oven
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37

Kraj: slovenija
249607.47 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 07, 2008 5:23 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Ker nismo čudni :wink:

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

160051.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 07, 2008 8:53 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

no evo, Šiljo ve :D

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> E-Mail Fore -> Vici Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

2542 Attacks blocked

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , phpBB Arcade , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.1312 seconds, mySQL queries = 35, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0

Server Load: 18 page(s) served in previous 5 minutes.