www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal
Torte www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Prenos slikc s telefona na comp

www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Računalništvo & Mobilna telefonija
Avtor Sporočilo
*nikita*
Član foruma
Član foruma

Starost: 19
Horoskop: Ribi
Kitajski horoskop: Kača
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 18:43

4064.31 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 11, 2008 9:20 pm    Naslov sporočila: prenos slikc s telefona na comp Odgovori s citatom

Čaw

Imam en problemček in ko sem razmišljala koga naj še vprašam za nasvet sem se spomnla na vas, ker vem da mi boste znal pomagat :D

No situacija je taka. Sem ponosna lastnica sony ericssona. No in zdaj sem se odločla, da bom prenesla fotke s telefona na comp. Že pred časom sem inštalirala un program s cd-ja (ki je bil priložen telefonu). Tako da sem zdaj samo utaknla USB kabel kamor je pač treba. In comp se je povezal z telefonom brez kakih problemov. Pol sem pa kliknla na izmenljiv disk in mi noče odpret oz. se ob tem pojavi še smotano okence, ki zahteva - citiram: vstavite disk v pogon F (konec citata :D ). Wtf? A mi zna kdo pojasnt (seveda na meni prijazen način) kaj moram še narest da bom dejansko lahko prenesla fotke??? Poudarjam še enkrat, da mi ob priključitvi USB kabla napiše, da je povezava uspela.

Aja pa še to ... ko priključim USB ključ normalno odpre.

Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 11, 2008 9:20 pm    Naslov sporočila: Sponzor

OBIŠČITE ŠE NAŠE OSTALE PARTNERJE

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 32
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 19:14
Trofeje v igrah:  546
Dvorana slavnih

Kraj: Slovenija
251876.96 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 4:33 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

hm zanimivo, dej probi zbrisat in še enkrat inštalirat tiste programčke iz cd-ja
kej več ti nebi znal povedat, ker jest mam nokio
Mislm da ma torx sony ericssona, pa bo mogoče vedu kej več o tem

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Starost: 27
Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37
Trofeje v igrah:  224
Dvorana slavnih

Kraj: slovenija
244220.84 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 6:33 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Kater model sony ericssona imaš?

Nazaj na vrh
T i T y
Član foruma
Član foruma

Starost: 15
Horoskop: Lev
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Ned Avg 2006 19:02
Trofeje v igrah:  13
Dvorana slavnih

Kraj: nekje na Zemlji
10929.59 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2008 11:13 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

jz sm tut učasih mela sony ericssona sam se res ne spomnm kai sm nardila...drgač pa men tut na začetku neki ni hotl delat.

Nazaj na vrh
torx
Genij
Genij

Horoskop: Kozorog
Kitajski horoskop: Opica
Pridružen/-a: Sob Jan 2006 17:42
Trofeje v igrah:  38
Dvorana slavnih

46407.60 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2008 11:23 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Nikita tistega programa iz cd-ja ne rabiš zbriši ga in delaj z raziskovalcem (velja za win XP in Visto)
ja pa fajn bi blo da napišeš katerga sonnyericsona maš
ker recimo moj ki je W810i ,odpre dva izmenljiva diska en od telefona drugi pa od kartice na telefonu
tolk za zdej, če še vedno ne bo pa bomo svetovali naprej :D

Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

Horoskop: Ribi
Kitajski horoskop: Kača
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 18:43

4064.31 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 15, 2008 11:19 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Ojla

Moj model je K530i.

torx kako pa potem delaš z raziskovalcem če zbrišeš un program? Jaz nisem zraven dobla kartice (oz. jo bom v kratkem kupla), tako da mam zaenkrat samo en izmenljiv disk.

prcko, to kar si ti predlagal sem že parkrat naredla ... pa ne pomaga :x

Sicer pa mam jaz ta telefon že več kot pol leta ... samo se nisem kaj dost ukvarjala s tem. Sem pa že slišala, da imajo tudi drugi probleme s tem CD-jem.

Aja pa hvala vsem za odgovore ... super ste :D :D

Nazaj na vrh
torx
Genij
Genij

Horoskop: Kozorog
Kitajski horoskop: Opica
Pridružen/-a: Sob Jan 2006 17:42
Trofeje v igrah:  38
Dvorana slavnih

46407.60 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 15, 2008 12:43 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Stvar je taka eni modeli sonyericsson-ov odprejo na računalniku samo en izmenljiv disk (Kartico) :wink:
nekateri modeli recimo moj w810i odpre dva izmenljiva diska (kartico in telefon):D
Lahko da tvoj odpira samo kartico

Jst nism inštalirou nobenga cd-ja pa mi deluje normalno (mogoče je samo to pr teb problem) :wink:
z raziskovalcem pa delaš tao kot z navadnim CD-jem
recimo desni klik na ikono od izmenljivega diska in izbereš razišči :D

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39
Trofeje v igrah:  19
Dvorana slavnih

Kraj: Parižlje
155675.32 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 26, 2008 1:05 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

*nikita* wellcome back :D

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Računalništvo & Mobilna telefonija Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

2381 Attacks blocked

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.1687 seconds, mySQL queries = 29, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0

Server Load: 102 page(s) served in previous 5 minutes.