www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal
Torte www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Portal

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Poučna zgodba
Pojdi na stran : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Naslednja

www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Razno
Avtor Sporočilo
T i T y
Član foruma
Član foruma

Starost: 15
Horoskop: Lev
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Ned Avg 2006 20:02
Trofeje v igrah:  14
Dvorana slavnih

Kraj: nekje na Zemlji
9896.87 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:04 pm    Naslov sporočila: poučna zgodba Odgovori s citatom

Poučna zgodba za minutko

Starejši gradbenik je bil pripravljen na upokojitev. Svojemu delodajalcu je povedal, da želi zapustiti gradbeni posel in živeti mirnejše življenje s svojo ženo in družino. Pogrešal bo svoje prijatelje, sodelavce in dobro plačo, ampak resnično je potreboval upokojitev. Bodo že zmogli brez njega.

Delodajalcu je bilo žal, ko je spoznal, da njegovo podjetje zapušča zanesljiv in dober delavec. Preden pa sta se dokončno poslovila, ga je prosil, da zgradi le še eno hišo, zgolj kot osebno uslugo. Gradbenik je privolil, a s srcem prav zares ni bil več pri stvari. Zbral je ekipo, nakupil ustrezno orodje in surovine. To pa zares ni srečen konec moje kariere, si je mislil.

Ko je gradbenik končal in je delodajalec prišel preverit njegovo delo, je stopil do njega in mu v roke potisnil ključe od vhodnih vrat zgrajene hiše:

>To je tvoja hiša, je dejal, moje darilo tebi.<
Kakšen šok! Kakšna nerodna situacija! Če bi le vedel, da gradi sebi lastno hišo, bi jo zgradil čisto drugače. Sedaj pa bo moral živeti v hiši, ki je sploh ni naredil tako dobro in s srcem.

Podobno je z nami. Naša življenja gradimo odsotno, iščemo linijo najmanjšega odpora in se izogibamo stvarem, ki bi od nas zahtevale spremembo. V ključnih točkah našega zasebnega in poklicnega življenja ne pokažemo tistega najboljšega, ki je v nas. Potem pa z grozo spoznamo, da živimo v hiši, v kateri ne maramo živeti, a moramo, ker smo si jo sami zgradili. Če bi vedeli že prej, bi to naredili popolnoma drugače.

Razmišljate o sebi kot o graditelju. Razmislite o svoji hiši. Vsak dan zabijate žeblje, postavljate oder in nameščate stene. Gradite modro. Tudi če živite le še en dan, si ta dan zasluži, da ga živite polno in dostojanstveno.

Zavedajte se, da je življenje projekt, imenovan naredi-si-sam. Vaše današnje življenje je rezultat vašega odnosa in izbir v preteklosti. Vaše jutrišnje življenje pa bo rezultat vašega odnosa in današnje izbire.
Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:04 pm    Naslov sporočila: Sponzor

Potrebujete pomoč pri pisanju prošnje?Kliknite TUKAJ

Preberite si priročnik 5 Korakov do Sanjske Zaposlitve
Želite tudi vi uspeti v internetnem poslu?Kliknite TUKAJ

Spletno gostovanje
Banner 1
Iščete
Spletno gostovanje
Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

Starost: 19
Horoskop: Ribi
Kitajski horoskop: Kača
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:43

4064.31 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:21 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

lepa zgodbica :D

nauk zgodbe: moram se it učit za maturo in ne pa viset tle na netu, ker če ne bo jutr moja matematika podobna podrti hiši :wink: :D
Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 32
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 20:14
Trofeje v igrah:  551
Dvorana slavnih

Kraj: Slovenija
244764.49 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:28 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

:laugh :laugh :laugh Jutri je sobota, tko da nimaš matematike
Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

4064.31 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:37 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

mam mam :cry: :cry: brez skrbi, nisem falila datuma :roll:
Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Dvorana slavnih

244764.49 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:56 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

a to maš prou izpit
Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sre Avg 2006 21:39
Trofeje v igrah:  19
Dvorana slavnih

Kraj: Parižlje
148285.06 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 6:42 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

Prcko matura je ob sobotah :wink:
Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Dvorana slavnih

244764.49 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 9:54 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

Res, nism vedu, mi smo mel med tednom
se prav da ga še žurat ne smeš it v petek---beda
Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

4064.31 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 10:32 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

jaja matura ja ... tko da jutr fajn držte pesti zame :D

drugač je z žuri res beda zadnje čase ... vsepovsod kaj dogaja, mene me pa ni zraven :cry: ma si bom po tritedenskem buljenju v knjige ta vikend privoščla cela dva žura .... tko da si naberemo moči še pred ustnimi ... pol bo pa itak 20. junija koma, ko mam zadnji ustni izpit :D :D
Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Dvorana slavnih

148285.06 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 10:53 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

js sm se pa rajš za angleščino odloču ku za matematko :wink: bomo držal pesti :wink:
Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Dvorana slavnih

244764.49 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 12:28 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

Držimo pesti ----------- pa srečno, pa ne pozabit napisat kako je šlo
Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

4064.31 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 2:17 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

deeyan jaz nimam za zbirat, tako da sem hočeš nočeš morala it pisat oboje, ker delam splošno maturo.

uf ... vesela sem, da sem se rešla še zadnjega pisnega testa ... zdej kaki bojo rezultati pojma nimam ... ene naloge so ble ful izi, ene pa so ble take, da nisi vedel kaj počet. saj rešla sem vse, samo sem potem ugotovila, da sem ene stvari zajebala ... problem je, da rabm kar precej pik za faks in ne vem, če mi jih bo ratalo spraskat skup :roll:

ma zdej se ne bom sekirala ... kar je je ... 14. julija plačam vsem za pit, če dobim dost pik :wink: :D
Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Dvorana slavnih

148285.06 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 4:56 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

sej bo :wink: a ti greš naprj na faks? si pa pridna :D :wink:
Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Dvorana slavnih

244764.49 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 6:49 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

« *nikita* » je napisal/a:
14. julija plačam vsem za pit, če dobim dost pik :wink: :D

Te držimo za besedo :lol:

Kaj boš pa študirala?
Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Dvorana slavnih

148285.06 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 7:56 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

in pol sm js kronik :roll:
Nazaj na vrh
+LaRcH+
Bad girls
Bad girls

Starost: 15
Horoskop: Dvojčka
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sre Apr 2007 19:26
Trofeje v igrah:  229
Dvorana slavnih

50025.04 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 10:20 pm    Naslov sporočila: Re: poučna zgodba Odgovori s citatom

ja kai pa mislš. *nikita* rajši ne, deeyan bo use spraznu :lol: hecam
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Razno Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Naslednja
Stran 1 od 11

2210 Attacks blocked

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.2179 seconds, mySQL queries = 42, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.0.51b-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0

Server Load: 117 page(s) served in previous 5 minutes.