|
|
|
|
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
|
 |
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
T i T y Član foruma

Starost: 15 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Avg 2006 20:02 Prispevkov: 641 Trofeje v igrah: 14 Dvorana slavnih
Kraj: nekje na Zemlji 9896.87 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:04 pm Naslov sporočila:
poučna zgodba
|
|
|
Poučna zgodba za minutko
Starejši gradbenik je bil pripravljen na upokojitev. Svojemu delodajalcu je povedal, da želi zapustiti gradbeni posel in živeti mirnejše življenje s svojo ženo in družino. Pogrešal bo svoje prijatelje, sodelavce in dobro plačo, ampak resnično je potreboval upokojitev. Bodo že zmogli brez njega.
Delodajalcu je bilo žal, ko je spoznal, da njegovo podjetje zapušča zanesljiv in dober delavec. Preden pa sta se dokončno poslovila, ga je prosil, da zgradi le še eno hišo, zgolj kot osebno uslugo. Gradbenik je privolil, a s srcem prav zares ni bil več pri stvari. Zbral je ekipo, nakupil ustrezno orodje in surovine. To pa zares ni srečen konec moje kariere, si je mislil.
Ko je gradbenik končal in je delodajalec prišel preverit njegovo delo, je stopil do njega in mu v roke potisnil ključe od vhodnih vrat zgrajene hiše:
>To je tvoja hiša, je dejal, moje darilo tebi.<
Kakšen šok! Kakšna nerodna situacija! Če bi le vedel, da gradi sebi lastno hišo, bi jo zgradil čisto drugače. Sedaj pa bo moral živeti v hiši, ki je sploh ni naredil tako dobro in s srcem.
Podobno je z nami. Naša življenja gradimo odsotno, iščemo linijo najmanjšega odpora in se izogibamo stvarem, ki bi od nas zahtevale spremembo. V ključnih točkah našega zasebnega in poklicnega življenja ne pokažemo tistega najboljšega, ki je v nas. Potem pa z grozo spoznamo, da živimo v hiši, v kateri ne maramo živeti, a moramo, ker smo si jo sami zgradili. Če bi vedeli že prej, bi to naredili popolnoma drugače.
Razmišljate o sebi kot o graditelju. Razmislite o svoji hiši. Vsak dan zabijate žeblje, postavljate oder in nameščate stene. Gradite modro. Tudi če živite le še en dan, si ta dan zasluži, da ga živite polno in dostojanstveno.
Zavedajte se, da je življenje projekt, imenovan naredi-si-sam. Vaše današnje življenje je rezultat vašega odnosa in izbir v preteklosti. Vaše jutrišnje življenje pa bo rezultat vašega odnosa in današnje izbire. |
|
|
|
|
 |
Sponzor

|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:04 pm Naslov sporočila:
Sponzor
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:43 Prispevkov: 302
4064.31 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:21 pm Naslov sporočila:
Re: poučna zgodba
|
|
|
lepa zgodbica :D
nauk zgodbe: moram se it učit za maturo in ne pa viset tle na netu, ker če ne bo jutr moja matematika podobna podrti hiši :wink: :D |
|
|
|
|
 |
prcko The Doctor

Starost: 32 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 20:14 Prispevkov: 16593 Trofeje v igrah: 551 Dvorana slavnih
Kraj: Slovenija 244764.49 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:28 pm Naslov sporočila:
|
|
|
:laugh :laugh :laugh Jutri je sobota, tko da nimaš matematike |
|
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:43 Prispevkov: 302
4064.31 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:37 pm Naslov sporočila:
|
|
|
mam mam :cry: :cry: brez skrbi, nisem falila datuma :roll: |
|
|
|
|
 |
prcko The Doctor

Starost: 32 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 20:14 Prispevkov: 16593 Trofeje v igrah: 551 Dvorana slavnih
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 5:56 pm Naslov sporočila:
|
|
|
a to maš prou izpit |
|
|
|
|
 |
Deeyan Moderator

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Avg 2006 21:39 Prispevkov: 12218 Trofeje v igrah: 19 Dvorana slavnih
Kraj: Parižlje 148285.06 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 6:42 pm Naslov sporočila:
|
|
|
Prcko matura je ob sobotah :wink: |
|
|
|
|
 |
prcko The Doctor

|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 9:54 pm Naslov sporočila:
|
|
|
Res, nism vedu, mi smo mel med tednom
se prav da ga še žurat ne smeš it v petek---beda |
|
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

4064.31 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 10:32 pm Naslov sporočila:
|
|
|
jaja matura ja ... tko da jutr fajn držte pesti zame :D
drugač je z žuri res beda zadnje čase ... vsepovsod kaj dogaja, mene me pa ni zraven :cry: ma si bom po tritedenskem buljenju v knjige ta vikend privoščla cela dva žura .... tko da si naberemo moči še pred ustnimi ... pol bo pa itak 20. junija koma, ko mam zadnji ustni izpit :D :D |
|
|
|
|
 |
Deeyan Moderator

Starost: 19 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Avg 2006 21:39 Prispevkov: 12218 Trofeje v igrah: 19 Dvorana slavnih
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 10:53 pm Naslov sporočila:
|
|
|
js sm se pa rajš za angleščino odloču ku za matematko :wink: bomo držal pesti :wink: |
|
|
|
|
 |
prcko The Doctor

|
Objavljeno: Sob Jun 07, 2008 12:28 pm Naslov sporočila:
|
|
|
Držimo pesti ----------- pa srečno, pa ne pozabit napisat kako je šlo |
|
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

4064.31 V.EUR
|
Objavljeno: Sob Jun 07, 2008 2:17 pm Naslov sporočila:
|
|
|
deeyan jaz nimam za zbirat, tako da sem hočeš nočeš morala it pisat oboje, ker delam splošno maturo.
uf ... vesela sem, da sem se rešla še zadnjega pisnega testa ... zdej kaki bojo rezultati pojma nimam ... ene naloge so ble ful izi, ene pa so ble take, da nisi vedel kaj počet. saj rešla sem vse, samo sem potem ugotovila, da sem ene stvari zajebala ... problem je, da rabm kar precej pik za faks in ne vem, če mi jih bo ratalo spraskat skup :roll:
ma zdej se ne bom sekirala ... kar je je ... 14. julija plačam vsem za pit, če dobim dost pik :wink: :D |
|
|
|
|
 |
Deeyan Moderator

|
Objavljeno: Sob Jun 07, 2008 4:56 pm Naslov sporočila:
|
|
|
sej bo :wink: a ti greš naprj na faks? si pa pridna :D :wink: |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Deeyan Moderator

|
Objavljeno: Sob Jun 07, 2008 7:56 pm Naslov sporočila:
|
|
|
in pol sm js kronik :roll: |
|
|
|
|
 |
+LaRcH+ Bad girls

Starost: 15 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Apr 2007 19:26 Prispevkov: 4418 Trofeje v igrah: 229 Dvorana slavnih
Kraj: Slovenija 50025.04 V.EUR
|
Objavljeno: Sob Jun 07, 2008 10:20 pm Naslov sporočila:
|
|
|
ja kai pa mislš. *nikita* rajši ne, deeyan bo use spraznu :lol: hecam |
|
|
|
|
 |
|
|  |
2210 Attacks blocked
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
RSS Novice
URL List
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 0.2179 seconds, mySQL queries = 42, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.51b-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0 Server Load: 117 page(s) served in previous 5 minutes.
|