|
|
|
|
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
|
 |
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
|
|
 |
Sponzor

|
|
|
|
|
|
 |
Kiki Level 1 user

Pridružen/-a: Tor Jul 2007 18:26 Prispevkov: 6
145.76 V.EUR
|
Dopade se mi vaša stran, vizuelno je zelo domiselno narejena, da ne omenjam nešteto možnosti pri forumu za pisanje sporočil, skratka pohvale avtorju ali avtorjem strani.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
siljo Administrator

Starost: 27 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37 Prispevkov: 17204 Trofeje v igrah: 227 Dvorana slavnih
Kraj: slovenija 243488.12 V.EUR
|
« Kiki » je napisal/a:
Dopade se mi vaša stran, vizuelno je zelo domiselno narejena, da ne omenjam nešteto možnosti pri forumu za pisanje sporočil, skratka pohvale avtorju ali avtorjem strani.
Me veseli da se ti stran dopade :wink:
|
|
|
|
|
 |
Kiki Level 1 user

Pridružen/-a: Tor Jul 2007 18:26 Prispevkov: 6
145.76 V.EUR
|
« prcko » je napisal/a:
:xsthanks upam da boš redni uporabnik naše strani l.p.
Če sem čist iskrena sem sem prišla zgolj iz firbca :roll: , ko sem kliknila na vašo reklamo na nekem drugem forumu in glede na to koliko je vseh teh forumov , kaj vse ti ponujajo priznam, da je vaš še najbolj pester, ampak v svoji 5 letni dobi forumiranja imam tega malo čez glavo , upam, da ne boste potrti ampak bom samo občasna obiskovalka.
pa še to, sem pršla sam eno igrco odigrat, pa še to nisem mogla dokler nisem kej napisala, se pravi bom mogla še kr neki postov naštepat, če bom hotla kej odšpilat
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|  |
2374 Attacks blocked
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
RSS Novice
URL List
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 0.2039 seconds, mySQL queries = 37, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0 Server Load: 30 page(s) served in previous 5 minutes.
|