www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Online igre

Bookmark and Share  
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Računalništvo & Mobilna telefonija
Avtor Sporočilo
torx
Član foruma
Član foruma

Starost: 28
Horoskop: Kozorog
Kitajski horoskop: Opica
Pridružen/-a: Sob Jan 2006 18:42

Kraj: slovenija
47060.90 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2006 1:23 am    Naslov sporočila: Online igre Odgovori s citatom

zadnje dva dni se mi velikokrat ko hočem shranit rezultat napiše:

Error

Sorry, you need to use the activity page to play games & not link to them directly

kaka fora je to? :evil: :evil: :evil:

Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2006 1:23 am    Naslov sporočila: Sponzor

OBIŠČITE ŠE NAŠE OSTALE PARTNERJE

Nazaj na vrh
damjana
Princess
Princess

Starost: 25
Horoskop: Vodnar
Kitajski horoskop: Prašič
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59

122924.41 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2006 11:58 am    Naslov sporočila: igre Odgovori s citatom

ja to je pa verjetno zato, ker maš predobre rezultate pri igricah...ker računalnik drgač navija zame....
:clapping

verjetno ti bo bolj podrobno razložil šiljo... :dontknow2

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 20:37

281278.01 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2006 5:47 pm    Naslov sporočila: Re: Online igre Odgovori s citatom

Citiram:
"torx" zadnje dva dni se mi velikokrat ko hočem shranit rezultat napiše:

Error

Sorry, you need to use the activity page to play games & not link to them directly

kaka fora je to? :evil: :evil: :evil:

mam ene par teorij zakaj pride do tega,sam so glih tolk brihtne kot une od wireless povezave,tko da bom teorije rajš zase obdržu!

dej mi povej pri kateri igri se ti je to zgodil in način igranja mi povej!

Nazaj na vrh
torx
Član foruma
Član foruma

Horoskop: Kozorog
Kitajski horoskop: Opica
Pridružen/-a: Sob Jan 2006 18:42

47060.90 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2006 10:08 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Citiram:
"siljo" dej mi povej pri kateri igri se ti je to zgodil in način igranja mi povej!

Ja zdej se ne spomnim, bom delu sproti seznam pa ti sporočim :?:
aja pa hvala lepa za take odgovore kot pri wirelessu

Nazaj na vrh
damjana
Princess
Princess

Starost: 25
Horoskop: Vodnar
Kitajski horoskop: Prašič
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59

122924.41 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2006 1:17 pm    Naslov sporočila: igre Odgovori s citatom

ja jst sm zdej neki ugotovila...sej tuki je problem itak sam za točke...ko ti ravno rata premagat zmagovalca, pa ti ne shrani točk...:dumb

no pol ko ti tisto izpiše kar ne bi smelo (v zgornjih postih priše), pa greš nazaj pa še enkrat igraš igro, sam tolk da ti napiše, da nisi premagal točk, no in pol kr naenkrat je tam napisan tvoj najboljši rezultat, sam prej morš osvežit stran...no to je men delovalo pri odbijanju pingvinove glave...
lahko da ne bo zmeri delovalo...pa isto mi je ratal pri rudarju...:clapping danes je kar pogostokrat izpisalo tisto....

šiljo popravi!

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 20:37

281278.01 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2006 6:38 pm    Naslov sporočila: Online igre problem Odgovori s citatom

Zdej sem ponovno postavil tabele v mysql bazi!upam da bo sedaj delalo brez problemov!Če bo kaj narobe pa napište tud ime igre pri kateri je bila napaka!

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Računalništvo & Mobilna telefonija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

2986 Attacks blocked

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , phpBB Arcade , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.1437 seconds, mySQL queries = 30, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.1.33-community, php version = 5.2.9, zend version = 2.2.0

Server Load: 33 page(s) served in previous 5 minutes.