|
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
|
|
 |
Oglasi

|
Ostale partnerje si lahko ogledate TUKAJ.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Deeyan VIP

Starost: 21 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39 Prispevkov: 16410
Kraj: Parižlje 198226.85 V.EUR
|
« *nikita* » je napisal/a:
O hvalaaa za tako dobrodošlico :D
NZK, to nam je v veselje, zelo se trudimo pridobit čim več aktivnih članov, upam, da boš tut ti ena izmed njih :wink:
|
|
|
|
|
 |
*nikita* Član foruma

Starost: 21 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Maj 2008 18:43 Prispevkov: 303
4098.50 V.EUR
|
Damjana hvala za tak podroben opis. Tudi tvoje izdelke sem si ogledla v galeriji in so res fuuul lepi. Ampak ker si že tle, je treba izkoristit, ker imam še par vprašanj :D
Zanima me predvsem, kolk te barve porabš za eno tako manjšo sliko (recimo čebelico). Ker imam filing, da te barve hitro zmankajo. Problem je, da je veliko otrok, naša organizacija pa tudi ima omejeno, kolk denarja lahko porabmo za nabavo materiala in pripomočkov ... Kje se pa da kupit te barve?
« Deeyan » je napisal/a:
NZK, to nam je v veselje, zelo se trudimo pridobit čim več aktivnih članov, upam, da boš tut ti ena izmed njih :wink:
Eh saj mi gre dobro ... to je že moj 4. prispevek :P Drugače ti pa svetujem, da si tega ne želiš, ker ko jaz začnem enkrat govorit, me je težko ustavit :wink: :D
|
|
|
|
|
 |
torx Član foruma

Starost: 29 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Jan 2006 17:42 Prispevkov: 3270
Kraj: slovenija 47109.34 V.EUR
|
Drugače ti pa svetujem, da si tega ne želiš, ker ko jaz začnem enkrat govorit, me je težko ustavit :wink: :D
To ti pa verjamem :wink: :D
|
|
|
|
|
 |
siljo Administrator

Starost: 29 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37 Prispevkov: 20444
Kraj: slovenija 295266.07 V.EUR
|
Drugače ti pa svetujem, da si tega ne želiš, ker ko jaz začnem enkrat govorit, me je težko ustavit :wink: :D
Sej glih take rabmo :wink:
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
| |
 |
|
 |
|
 |
3620 Attacks blocked
Obiščite naše PARTNERJE.
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Download Center Sitemap
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
Torte Sitemap
RSS Novice
URL List
 |
|
 |
|
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
| |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
| |
 |
|
 |
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , phpBB Arcade , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 1.3321 seconds, mySQL queries = 59, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.1.33-community, php version = 5.2.9, zend version = 2.2.0 Server Load: 27 page(s) served in previous 5 minutes.
|