www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se

Obiščite naše PARTNERJE.

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Nasvet
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Bookmark and Share  
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Ustvarjanje
Avtor Sporočilo
*nikita*
Član foruma
Član foruma

Starost: 21
Horoskop: Ribi
Kitajski horoskop: Kača
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 18:43

4098.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 24, 2008 7:51 pm    Naslov sporočila: nasvet Odgovori s citatom

Čaw!

Sem nova na tem forumu in sem dobla tle ful koristnih nasvetov... Bi pa rabla še eno pomoč. Letos poleti bom izvajala delavnice za otroke, stare med 8 in 12 let. Zdaj bi pa rabla kake nasvete, kaj bi lahko počeli. Kaki predlogi?

Se zahvaljujem že vnaprej :D

lp

Nazaj na vrh
Oglasi

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 24, 2008 7:51 pm    Naslov sporočila: Oglasi

Diskretno.com
Ostale partnerje si lahko ogledate TUKAJ.

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Starost: 29
Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37

Kraj: slovenija
295266.07 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 24, 2008 11:20 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

*nikita* dobrodošla na strani :wink.
Glede ustvarjanja nimam pojma,sem pa prepričan da ti bo Damjana dala kakšen koristen nasvet :wink:

Nazaj na vrh
Deeyan
VIP
VIP

Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39

Kraj: Parižlje
198226.85 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 12:14 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

*nikita* :welcome2

Glede tega ti bojo znale pa res najbolj, Damjana pa Jana dat taprav nasvet :wink:

Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

4098.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 10:29 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

O hvalaaa za tako dobrodošlico :D Super stran ... čeprav mi še zdaj ni jasno, kako sem se sploh znašla tle :wink:

Ja sem vidla, kake lepe izdelke dela Damjana (pa tudi druge punce), zato sem se tudi oglasila :D

Nazaj na vrh
damjana
Princess
Princess

Starost: 26
Horoskop: Vodnar
Kitajski horoskop: Prašič
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:59

121468.59 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 1:00 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

živjo!
ja glede da so otroci dokaj mladi in relativno še ne spretni z rokami ti predlagam, če se odločiš, da bi delali kaj iz perlic lahko natikajo recimo 5 pet rdečih, 5 rumenih perlic na laks in potem pride lepa zapestnica ali pa ogrlica..pa recimo da to natikajo na elastičen laks, da se potem samo zaveže.(predlog1)
potem lahko rišejo z lepljivimi barvami kakšne enostavne motive, ki jih dobiš v mojih galerijah (lepljive barve) (predlog2)
recimo lahko tudi kakšne obeske izdelujejo iz fimo mase...(predlog3)

veliko stvari se da delati iz perlic...pač izbereš kakšne bolj enostavne stvari...recimo tista tehnika, ki se dela rožice na okroglo ni težka..

upam, da sem ti kaj pomagala!!

Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

4098.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 8:05 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Hvala za predloge ... nekaj od tega smo že delali lani, tako da se moram kaj novega spomnit :D

Me pa malo bolj zanimajo te lepljive barve. Glede na to, da nisem s tem še nikoli delala, me zanima, kako se tega sploh lotš. Na kako podlago pa to delaš? Kolko časa se to suši?

Hvala, lp

Nazaj na vrh
damjana
Princess
Princess

121468.59 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 8:38 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

ja moraš imeti motive...ki jih najdeš v galerijah...no najprej rabiš prozorno folijo (fascikel) in daš noter list z motivom (ker če se premakne..nič hudega, ker je list noter..)no potem pa z črno konturo narišeš obrobe motiva..pustiš ene 5 minut, da se vsaj malo posuši..no potem pa z različnimi barvami nanašaš barvo pač tako kot si zamisliš, ali kot je že na motivu in v barve se nanese samo toliko kolikor je potrebno, da se prostorček zapolni...če se da preveč barve,gre čez rob...no seveda ne pretanko, ker potem se strga ko poskušaš dati dol iz folije slikico, ki je posušena..no ko so prostorčki z barvo naneseni je slikica končana in suši se kar precej dolgo..kakšen dan..no in potem se to slikico lahko da na steklo (okno)...no na različne podlage, ki niso preveč mrzle sicer slikica ne drži gor! no to je to...lahko otroci svoj motiv najprej na list narišejo...npr:svoje ime in potem delajo po postopku.

Nazaj na vrh
Deeyan
VIP
VIP

198226.85 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 25, 2008 10:31 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

« *nikita* » je napisal/a:
O hvalaaa za tako dobrodošlico :D

NZK, to nam je v veselje, zelo se trudimo pridobit čim več aktivnih članov, upam, da boš tut ti ena izmed njih :wink:

Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

4098.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 26, 2008 3:38 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Damjana hvala za tak podroben opis. Tudi tvoje izdelke sem si ogledla v galeriji in so res fuuul lepi. Ampak ker si že tle, je treba izkoristit, ker imam še par vprašanj :D

Zanima me predvsem, kolk te barve porabš za eno tako manjšo sliko (recimo čebelico). Ker imam filing, da te barve hitro zmankajo. Problem je, da je veliko otrok, naša organizacija pa tudi ima omejeno, kolk denarja lahko porabmo za nabavo materiala in pripomočkov ... Kje se pa da kupit te barve?

« Deeyan » je napisal/a:

NZK, to nam je v veselje, zelo se trudimo pridobit čim več aktivnih članov, upam, da boš tut ti ena izmed njih :wink:

Eh saj mi gre dobro ... to je že moj 4. prispevek :P Drugače ti pa svetujem, da si tega ne želiš, ker ko jaz začnem enkrat govorit, me je težko ustavit :wink: :D

Nazaj na vrh
torx
Član foruma
Član foruma

Horoskop: Kozorog
Kitajski horoskop: Opica
Pridružen/-a: Sob Jan 2006 17:42

47109.34 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 26, 2008 6:05 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Drugače ti pa svetujem, da si tega ne želiš, ker ko jaz začnem enkrat govorit, me je težko ustavit :wink: :D

To ti pa verjamem :wink: :D

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37

295266.07 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 26, 2008 9:48 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Drugače ti pa svetujem, da si tega ne želiš, ker ko jaz začnem enkrat govorit, me je težko ustavit :wink: :D

Sej glih take rabmo :wink:

Nazaj na vrh
Deeyan
VIP
VIP

198226.85 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 26, 2008 10:24 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

E, pa glih to sm mislu rečt, oz. napisat :wink:

Nazaj na vrh
damjana
Princess
Princess

121468.59 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 26, 2008 10:38 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

ma se ne porabi dosti barve...edino konturo, ker se barva ne razleze ampak ostane pač tako kot jo naneseš..sej zato se pa reče kontura!ja točno količinsko ti ne morem povedat, sam za majhno čebelico se ne porabi veliko, ker najbolje je da eno veliko piko npr. rumene barve naneseš na sredino prostorčka in jo razmažeš po prazni površini, kar z špičko iz katere priteče barva ven (no jest sm tako delala..delam). ja kje se barve kupijo ...ja je pa tako...recimo, če jih kupiš v šparu ali tušu (tam kjer so bolj založeni) so parve bolj tako , tako! recimo za večje površine niso primerne, ker je barva preveč sintetična in potem nastane kar ena lukna na sredini prostorčka..no najbolj kvalitetne in goste barve so v levčku ali pa v prometeju, kjer imaš veliko več vrst npr: rdeče (ene 4 vrste) pa ene 2 blagovne znamke imajo teh barv...no so pa kar drage....no jest v bistvu kombiniram, tiste manj kvalitetne barve porabim za manjše prostorčke (npr. kakšen nosek) večje prostorčke (npr:list) pa zapolnim z kvalitenejšimi barvami...sej maš npr jih tudi z bleščicami...

Nazaj na vrh
*nikita*
Član foruma
Član foruma

4098.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 26, 2008 11:36 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

Hvala za vse nasvete damjana :!: Celo vprašanj mi je zmanjkalo, tako da te bom nehala nadlegovat :D

Saj bom probala še sama prej enkrat narest, samo je treba dobit čas oz. po domače povedano je treba najprej maturo spravit skozi ... pol pa ja :D

Hmmm, ostalih postov pa raje ne bom komentirala ... opozorila sem vas, tako da pritožbe sprejema samo še moj odvetnik :P :wink:

Nazaj na vrh
damjana
Princess
Princess

121468.59 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 27, 2008 10:51 am    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

no sej jest z veseljem pomagam pri stvareh o katerih mam vsaj malo pojma!
ti kar vprašaj če boš imela vprašanje!

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Ustvarjanje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 1 od 5

Forum Map
Site Map

3620 Attacks blocked

Obiščite naše PARTNERJE.

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Download Center Sitemap Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap

Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap Torte Sitemap RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , phpBB Arcade , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 1.3321 seconds, mySQL queries = 59, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.1.33-community, php version = 5.2.9, zend version = 2.2.0

Server Load: 27 page(s) served in previous 5 minutes.