|
|
| Avtor |
Sporočilo |
Nagajivka Level 1 user

Starost: 25 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Pet Jan 2008 13:23 Prispevkov: 8
Kraj: Dravograd 165.41 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 1:42 pm Naslov sporočila:
Nabava materijala
|
|
|
Mene pa zanima kje nabavljate materijal in kje so cenovno dokaj ugodni.
js trenutno najvec nakupujem prek spletne strani
Linke in povezave lahko vidijo samo registrirani in prijavljeni uporabniki!
|
ker za kaksno drugo ugodno varianto ne vem. So pa pri nas hoby trgovine vendar so cenovno neugodne. |
Nazadnje urejal/a torx Pet Jan 25, 2008 2:30 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
|
|
 |
Sponzor

|
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 1:42 pm Naslov sporočila:
Sponzor
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
damjana Princess

Starost: 24 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59 Prispevkov: 3940 Trofeje v igrah: 59 Dvorana slavnih
Kraj: slovenija 115040.54 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 2:10 pm Naslov sporočila:
Re: Nabava materijala
|
|
|
jaz običajno kupujem perlice v lj, v levčku al pa v prometeju, ker mi je lj bliže kot kranj! nisem pa vedela, da
to v kranju obstaja..mogoče bom šla pogledat kaj v to trgovino..samo kranj mi ni tako znan, edino če je ta trgovina
v supernovi...no to vem kje je!! |
|
|
|
|
 |
Nagajivka Level 1 user

Starost: 25 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Pet Jan 2008 13:23 Prispevkov: 8
|
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 2:44 pm Naslov sporočila:
|
|
|
Tudi js nisem blizu Kranja.
Js materijal pri nih naročam kar v njihovi spletni trgovini.
Materijale v večini poznam, samo pogledam ce imajho določene izdelke in jih naročim po pošti pri naročilu nad 60e pa poštnino plačajo oni - 60e materijala pa je takoj.
Do sedaj bila vedno zadovoljna z nakupom prek njihove trgovine tako da priporočam. Pa še cene so ugodne. |
|
|
|
|
 |
damjana Princess

Starost: 24 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59 Prispevkov: 3940 Trofeje v igrah: 59 Dvorana slavnih
Kraj: slovenija 115040.54 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 2:55 pm Naslov sporočila:
|
|
|
sam se mi zdi, da imajo ful malo barv...ker v levčku maš recimo 4 vrste rdeče pa zelene (svetleče),
ker jest delam z večimi barvami! |
|
|
|
|
 |
JANA Bad girls

Starost: 25 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Pet Sep 2005 19:03 Prispevkov: 2479 Trofeje v igrah: 1 Dvorana slavnih
26180.05 V.EUR
|
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 2:58 pm Naslov sporočila:
|
|
|
to glede cen se pa ne strinjam popolnoma kot sem malo gledala imajo lonček perlic po 1.05€ s tem da je treba plačat še poštnino k ne naroči vsak za 60€+ v trgovini se pa dobi perlice po 1.10€. |
|
|
|
|
 |
Nagajivka Level 1 user

|
Objavljeno: Pet Jan 25, 2008 4:58 pm Naslov sporočila:
|
|
|
Ne vem zakaj vsak prispevek dobesedno potolčete.
Poznam dekleta ki se tako kot jaz ukvarjajo z izdelav nakita in vsaj enkrat mesečno nakupujejo materijal za vsaj 80 - 100e. zato sem tudi svetovala to trgovino. ker se izplača.
Cenovno se pozna pri količini pa se postnine ni. robo dobis na dom pa tudi lavfarije nimas. Kja je danes pa se bolj dragoceno kot čas. Ta čas ko bi po trgovinah iskala mterijal izdelam kaksno verizico in pa se kaksne uhane po vrh.
Če pa se kdo ljubiteljsko in občasno ukvarja z izdelavo nakita se mu pa res ne splača kupovati robe za 60 ali vec evrov. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
pokahontas Level 1 user

Starost: 23 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Jul 2008 15:28 Prispevkov: 1
11.97 V.EUR
|
Objavljeno: Sre Jul 23, 2008 3:55 pm Naslov sporočila:
|
|
|
Lahko pa naročite material tudi na spodnjem linku v spletni trgovini Ommi, imajo konkurenčne cene in raznolik material. Se pa stran komaj postavlja, zato ponekod cene še niso v celoti napisane. :D |
|
|
|
|
 |
|