Objavljeno: Ned Jan 28, 2007 3:04 pmNaslov sporočila:
Sponzor
Potrebujete pomoč pri pisanju prošnje?Kliknite TUKAJ Preberite si priročnik 5 Korakov do Sanjske Zaposlitve Želite tudi vi uspeti v internetnem poslu?Kliknite TUKAJ
";
index = Math.floor(Math.random() * oglas.length);
document.write(oglas[index]);
// -->
Objavljeno: Ned Jan 28, 2007 3:51 pmNaslov sporočila:
Re: Moto GP debata 2007
Testi v Sepangu so mi sploh zanimivi... ker je bil Rossi najhitrejši.
Očitno so pri Yamahi naredili konkurenčen motor, glede na lansko sezono, ko sta Honda in Ducatti "prevladovala" na ravninah.
Na zaviranjih je pa itak jasno, kako je.. JAJCA MORAŠ MET !!
Objavljeno: Ned Jan 28, 2007 5:37 pmNaslov sporočila:
yamaha je v sepangu testirala predvsem gume in jim je tud ratal sodeč po rezultatu
drgač je pa rossi reku da se bojo pa na naslednjih testih osredotočl na motor čeprou ma dost konjskih moči ga je treba še dodelat
Objavljeno: Pet Feb 02, 2007 5:07 pmNaslov sporočila:
Citiram:
"MaRe" Testi v Sepangu so mi sploh zanimivi... ker je bil Rossi najhitrejši.
Očitno so pri Yamahi naredili konkurenčen motor, glede na lansko sezono, ko sta Honda in Ducatti "prevladovala" na ravninah.
Na zaviranjih je pa itak jasno, kako je.. JAJCA MORAŠ MET !!
Testiranja nikol niso merodajna. Kolko rosiju dejansko leti motor bomo vidl na prvi dirki.
Drugače ma pa pomoje motivacijo čist na višku :twisted:
Objavljeno: Čet Feb 22, 2007 10:17 pmNaslov sporočila:
kakor se jaz spomnim je Gaber kar redno testiral motorje za Avto magazin,testirala pa sta tudi Katarina Turnšek in Mitja Gustinčič;vsi pa so nastopali tudi na dirkah v slovenskem prvenstu v hitrostnem motociklizmu;
Page generation = 0.2965 seconds, mySQL queries = 37, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0
Server Load: 30 page(s) served in previous 5 minutes.