www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal
Torte www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Katastrofalno obnašanje voznikov avtobusov

www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Avto Moto Tuning -> Cestni Info
Avtor Sporočilo
slavko
Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53

Kraj: slovenija
10531.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 7:14 pm    Naslov sporočila: Katastrofalno obnašanje voznikov avtobusov Odgovori s citatom

Glede na to, da avtobusna podjetja vabijo ljudi, naj se odpovedo vožnji z osebnim avtomobilom in se vozijo z avtobusi, v dobro čistega okolja. Ta ista podjetja pa ne naredijo prav ničesar, da bi svoje voznike usposobila za kulturno vožnjo. Če se peljete z avtobusom, boste ugotovili, da posamezni vozniki vozijo, kot da ste krompir.
Mnogi, komaj da poznajo prometne predpise, saj se obnašajo na cesti, kot da so sami. Takšen primer se mi je dogodil danes zjutraj, ko me je avtobus Integral Kočevje, registrska tablica LJ - 96 - 3 DV grobo izsilil. Prehiteval me je po desni, tako da sem moral ustaviti na prehitevalnem pasu, sicer bi me izrinil na nasprotni vozni pas. Kljub zvočnim signalom se ni niti ozrl, da bi videl, kaj počenja.
Sodim, da je bil voznik pod uplivom alkohola ali pa je popoln norec. Zato vas opozarjam, da boste previdni, če ga kje srečate.

Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2008 7:14 pm    Naslov sporočila: Sponzor

OBIŠČITE ŠE NAŠE OSTALE PARTNERJE

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 32
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 19:14
Trofeje v igrah:  547
Dvorana slavnih

Kraj: Slovenija
251158.87 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2008 12:21 pm    Naslov sporočila: Re: Katastrofalno obnašanje voznikov avtobusov Odgovori s citatom

Te busarji itak mislijo da majo prednost, zmeraj in povsod

Nazaj na vrh
siljo
Administrator
Administrator

Starost: 27
Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Petelin
Pridružen/-a: Sob Jul 2005 19:37
Trofeje v igrah:  225
Dvorana slavnih

Kraj: slovenija
243532.49 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2008 8:27 pm    Naslov sporočila: Re: Katastrofalno obnašanje voznikov avtobusov Odgovori s citatom

Ja in za pohvalo jim po*ukana vlada še zakonsko določi da imajo povsod prednost prokleti kreteni.

Nazaj na vrh
MadDoG
Član foruma
Član foruma

Starost: 20
Horoskop: Škorpijon
Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sob Feb 2006 23:03
Trofeje v igrah:  232
Dvorana slavnih

Kraj: Dežela Cvička
12564.47 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2008 8:32 pm    Naslov sporočila: Re: Katastrofalno obnašanje voznikov avtobusov Odgovori s citatom

Eni imajo prednost..ampak samo šolski avtobusi(tisti ki imajo zadaj nalimano.. 77. člen pa kaže da ima avtobus prednost..mislm da je 77 newem pozabil sem)

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 32
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 19:14
Trofeje v igrah:  547
Dvorana slavnih

Kraj: Slovenija
251158.87 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 14, 2008 9:44 am    Naslov sporočila: Re: Katastrofalno obnašanje voznikov avtobusov Odgovori s citatom

ma to majo kr ene člene, če bi šel pa res pogledat bi pa ugotovu da ta člen sploh ne obstaja al pa govori čist o nekem drugem

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Avto Moto Tuning -> Cestni Info Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

2376 Attacks blocked

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.2209 seconds, mySQL queries = 27, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0

Server Load: 44 page(s) served in previous 5 minutes.