|
|
|
|
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
|
 |
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
slavko Moderator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53 Prispevkov: 279
Kraj: slovenija 10531.50 V.EUR
|
Vozniki osebnih vozil smo priča vsakodnevnega teroriziranja kamijonarjev. Tako sem v petek 3.10 doživel dvoje presenečenj.
Prvo presenečenje se je dogodilo na Ravbarkomandi, kjer je gradbišče. Ko sem speljeval iz parkirišča OMV na avtocesto, sem v daljavi videl kamijon. Ker je omejitev 80 km na uro, sem ocenil, da brez tveganja zapeljem na avtocesto. Povedati je treba da se zaradi gradbišča vozi po odstavnem pasu. In iz parkirišča zapelješ direktno na cesto. Če bi se vozniki držali omejitev, ne bi bilo nobenih težav. Tako pa ti pripelje kamijon, v mojem primeru najmanj 120 km na uro in potem trobentanje, kot da je cesta njegova privatna last, vsi drugi pa ....
Ko pa sem se vračal je sledilo drugo presenečenje. Najprej me je kamijon, ki je prevažal avtomoibile grobo izsili. Saj je enostavno zavil na prehitevalni pas in mi zaprl pot. Samo hitra reakcija in dobre zavore so me rešile. Kamijon je imel registrske tablice S3-66 NM. to pa še ni vse. Saj je tako hitel zgolj zato, da je dohitel drugo vozilo z registrskimi tablicami 31-3N LJ, ki je prav tako prevažal avtomobile. Nato pa sta junaka spustila šipe in se naslednja 2 kilometra pogovarjala. Hitrost vožnje je bila okrog 10 km na uro. Med tem časom so jima med verjetno nadvse zanimivim pogovorom ostala vozila ušla daleč naprej. Junaka da je kaj !
|
|
|
|
|
 |
Sponzor

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|  |
2376 Attacks blocked
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
RSS Novice
URL List
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 0.2157 seconds, mySQL queries = 25, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0 Server Load: 54 page(s) served in previous 5 minutes.
|