www.slavko-zgonec.net - Vrtnarski portal
Torte www.ekstrem-fm.com - Online Radio

Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava Registriraj se
Domov Forum Online Igre Foto Album Tvoj profil Pomoč (PPV) Išči Člani Zasebna sporočila Prijava  Registriraj se
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.siljo-planet.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Kamijonarski terorizem

www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Avto Moto Tuning -> Cestni Info
Avtor Sporočilo
slavko
Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53

Kraj: slovenija
10531.50 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 05, 2008 7:56 pm    Naslov sporočila: Kamijonarski terorizem Odgovori s citatom

Vozniki osebnih vozil smo priča vsakodnevnega teroriziranja kamijonarjev. Tako sem v petek 3.10 doživel dvoje presenečenj.
Prvo presenečenje se je dogodilo na Ravbarkomandi, kjer je gradbišče. Ko sem speljeval iz parkirišča OMV na avtocesto, sem v daljavi videl kamijon. Ker je omejitev 80 km na uro, sem ocenil, da brez tveganja zapeljem na avtocesto. Povedati je treba da se zaradi gradbišča vozi po odstavnem pasu. In iz parkirišča zapelješ direktno na cesto. Če bi se vozniki držali omejitev, ne bi bilo nobenih težav. Tako pa ti pripelje kamijon, v mojem primeru najmanj 120 km na uro in potem trobentanje, kot da je cesta njegova privatna last, vsi drugi pa ....
Ko pa sem se vračal je sledilo drugo presenečenje. Najprej me je kamijon, ki je prevažal avtomoibile grobo izsili. Saj je enostavno zavil na prehitevalni pas in mi zaprl pot. Samo hitra reakcija in dobre zavore so me rešile. Kamijon je imel registrske tablice S3-66 NM. to pa še ni vse. Saj je tako hitel zgolj zato, da je dohitel drugo vozilo z registrskimi tablicami 31-3N LJ, ki je prav tako prevažal avtomobile. Nato pa sta junaka spustila šipe in se naslednja 2 kilometra pogovarjala. Hitrost vožnje je bila okrog 10 km na uro. Med tem časom so jima med verjetno nadvse zanimivim pogovorom ostala vozila ušla daleč naprej. Junaka da je kaj !

Image 55534

Nazaj na vrh
Sponzor

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 05, 2008 7:56 pm    Naslov sporočila: Sponzor

OBIŠČITE ŠE NAŠE OSTALE PARTNERJE

Nazaj na vrh
Deeyan
Moderator
Moderator

Starost: 19
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Zmaj
Pridružen/-a: Sre Avg 2006 20:39
Trofeje v igrah:  19
Dvorana slavnih

Kraj: Parižlje
154838.96 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 05, 2008 8:58 pm    Naslov sporočila: Re: Kamijonarski terorizem Odgovori s citatom

pa sej to ne morš verjet

Nazaj na vrh
prcko
The Doctor
The Doctor

Starost: 32
Horoskop: Strelec
Kitajski horoskop: Mačka
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 19:14
Trofeje v igrah:  547
Dvorana slavnih

Kraj: Slovenija
251158.87 V.EUR

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 06, 2008 6:25 pm    Naslov sporočila: Re: Kamijonarski terorizem Odgovori s citatom

Kretena, naumna- za pred zid pa kamenjat

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.siljo-planet.net Seznam forumov -> Avto Moto Tuning -> Cestni Info Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

2376 Attacks blocked

Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps Forums Sitemap Site Sitemaps

Posts Sitemap Ustvarjanje Sitemap Vrtnarstvo Sitemap Adult Sitemap Foto Album Sitemap E-Razglednice Sitemap

RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.siljo-planet.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.2157 seconds, mySQL queries = 25, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0

Server Load: 54 page(s) served in previous 5 minutes.