Objavljeno: Ned Nov 16, 2008 5:27 pmNaslov sporočila:
Re:
ker pa je tvoj trener, oz kje in kako se imenuje klub, ker tle k moj tamau trenira so gibčni sto na uro, evo moj tamau nardi špago
Trenira pa sankukai karate klub forum ljubljana
Objavljeno: Tor Nov 18, 2008 6:06 pmNaslov sporočila:
Re:
Sej špago tut js nrdim... sam useen... pr ns je ful velkih in tko in so ful mal gipčni k si ne dosežejo do prstov.... pa take...
Js treniram pr Dojo Črnuče pa ubistvu je glavni Tone Ančnik trenira ns pa ponavad Bor Dereani :wink: Lani je kao bil evropski prvak u katah :wink: ( :roll: )
Objavljeno: Tor Nov 18, 2008 6:34 pmNaslov sporočila:
Re:
zanimivo, sm jih mal poguglu, pa mate kaka državna prvenstva.
K tle k moj tamau trenira je lih zdele blo, in je bil tretji, zadnjič pa drugi, tko da morem rečt da kr obvlada
Objavljeno: Čet Nov 20, 2008 2:38 pmNaslov sporočila:
Re:
Mi mamo pr ns ene dvakrat na let kkšn tekmovanje pa bl mal ns je ker pač je ful mičkena telovadnca... sej glih zdej bo 29. sam to zgleda bl kot klubsko tekmovanje k ns je več pač domačih.... drgač mam pa js tut tko ene 12 medalij... :wink: tm nek..hh... čepru mene doskrat u teh bojih ena premaga k pač z njo treniram... pač k men bi blo fuuul tko če bi jo ornk in se je neupam ker je ful ubčutliva (kr mal preveč)... drgač mam pa večino tko 2. pa 3. mesta :wink:
Objavljeno: Čet Nov 20, 2008 6:51 pmNaslov sporočila:
Re:
ja čestitam, lepi dosežki, pr nas je pa prvo regijsko tekmovanje, kjer je približno 20 tekmovalcev, regij je ene 12 če se prou spomnem
in pol se na državno uvrstijo prvih 6 iz regijskega, tko da morš bit kr dober da sploh na državno prideš
Objavljeno: Čet Nov 20, 2008 9:59 pmNaslov sporočila:
Re:
« Tilchi » je napisal/a:
Mi mamo pr ns ene dvakrat na let kkšn tekmovanje pa bl mal ns je ker pač je ful mičkena telovadnca... sej glih zdej bo 29. sam to zgleda bl kot klubsko tekmovanje k ns je več pač domačih.... drgač mam pa js tut tko ene 12 medalij... :wink: tm nek..hh... čepru mene doskrat u teh bojih ena premaga k pač z njo treniram... pač k men bi blo fuuul tko če bi jo ornk in se je neupam ker je ful ubčutliva (kr mal preveč)... drgač mam pa večino tko 2. pa 3. mesta :wink:
en nasvet: na tekmovanjih se ne smeš obremenjevat z nasprotnikovo občutljivostjo, ker tuki poznanste ne smeš poznat, primer:
gre se za svetovno prvenstvo za 1. mesto u skupni razvrstitvi, bi se mu ti nalašč pustila, če bi bil to nvem kak prjatu? Js 100% ne. Na tekmovanjih prijateljstva ne smeš poznat, si ga morš predstavlat kot tvojga tekmeca :wink:
Page generation = 0.1500 seconds, mySQL queries = 36, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.67-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0
Server Load: 103 page(s) served in previous 5 minutes.