|
|
|
|
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
|
 |
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
damjana Princess

Starost: 24 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59 Prispevkov: 3937 Trofeje v igrah: 59 Dvorana slavnih
Kraj: slovenija 114957.49 V.EUR
|
Objavljeno: Čet Avg 18, 2005 12:50 pm Naslov sporočila:
Angel iz perlic
|
|
|
Angel iz perlic
 |
|
|
|
|
 |
Sponzor

|
Objavljeno: Čet Avg 18, 2005 12:50 pm Naslov sporočila:
Sponzor
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
klarcy Level 1 user

Starost: 16 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Sre Avg 2006 11:05 Prispevkov: 3
0.00 V.EUR
|
Objavljeno: Sre Avg 30, 2006 11:22 am Naslov sporočila:
Re: Angel iz perlic
|
|
|
lp zanima me kako se naredi angelček ker mi je fulll ušeč nism velik stara(14) ampak bi vseeno želela poskusiti ker mi je to zelo všeč in imam doma perle iz katerih delam zape |
|
|
|
|
 |
damjana Princess

Starost: 24 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Ned Jul 2005 9:59 Prispevkov: 3937 Trofeje v igrah: 59 Dvorana slavnih
|
Objavljeno: Čet Avg 31, 2006 9:08 pm Naslov sporočila:
re
|
|
|
Ta tehnika sploh ni težka, ker ni tista na principu elastike..Podobno pleteš kot pri zapestnici.
Bom bl podrobno naštudirala tehiko..Ker to niso moji izdelki ti ne morem takoj povedat..če me razumeš.
:D |
|
|
|
|
 |
ščuka Level 1 user

Starost: 38 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Čet Avg 2006 6:42 Prispevkov: 13
240.39 V.EUR
|
Objavljeno: Ned Sep 03, 2006 7:38 pm Naslov sporočila:
|
|
|
Ej Damjana tole je pa res super, čudovite stvari delaš tele cvetlice so me kar prevzele...super, a že dolgo delaš to..in povej še, prosim, a to delaš kar po svojih idejah, al imaš narisane načrte...pa lep dan |
|
|
|
|
 |
damjana Princess

|
Objavljeno: Ned Sep 03, 2006 8:10 pm Naslov sporočila:
re
|
|
|
kar je rožic iz perlic v mojih izdelkih je več ali manj po mojih idejah..barve pa oblika..sama tehnika pa je po načrtu oz. jo je že nekdo drug pogruntal.
to delam približno 4 leta me je pa naučila prijateljica, tko da to zdej delam čist samostojno...Problem je edin v tem da je takooo zelo zamudno...pa folk ne razume da je s tem tudi ful dela, k recimo postaviš za ceno za recimo tale lonček spodaj 2800 ali 3000 sit. Tko da to delam bl za tiste, ki mi res veliko pomenijo (zastonj).
 |
|
|
|
|
 |
ščuka Level 1 user

Starost: 38 Horoskop:  Kitajski horoskop:  Pridružen/-a: Čet Avg 2006 6:42 Prispevkov: 13
240.39 V.EUR
|
Objavljeno: Pon Sep 04, 2006 8:00 am Naslov sporočila:
|
|
|
Jaz te povsem razumem, ker se tudi sama ukvarjam mal z risanjem, in vem, kako so take stvari zamudne, delaš npr 14 dni, pa zračunaš mal, kolk ur je noter dela...pa prideš na tako cifro, ja, to je to, ti si še tak pocen...:)))
Velik uspeha še naprej, pa vse pokazat, kar boš nardila :D :D :D |
|
|
|
|
 |
damjana Princess

|
Objavljeno: Pon Sep 04, 2006 2:08 pm Naslov sporočila:
re
|
|
|
ja seveda ti bom pokazala..sam zdejle mam bl mal časa!
Kaj si se pa odločila glede nove teme za risanje...ker jest sm za da prilepiš fotke...Pošlji v zs! :D :D |
|
|
|
|
 |
|
|  |
2211 Attacks blocked
Obiščite naše SPONZORJE in omogočite obstoj strani.Obiščite tudi naše PARTNERJE.HVALA!
XML Site Map
Sitemaps
Forum Sitemaps
Forums Sitemap
Site Sitemaps
Posts Sitemap
Ustvarjanje Sitemap
Vrtnarstvo Sitemap
Adult Sitemap
Foto Album Sitemap
E-Razglednice Sitemap
RSS Novice
URL List
|
Glasujte za stran www.siljo-planet.net
|
|
Izmenjava reklamnih pasic
|
Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , Activity Mod Plus , IM Portal , Autoindex.
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using MySQL Database with Php & Zend.
Page generation = 0.2505 seconds, mySQL queries = 34, GZIP = on Debug = on, mySQL version = 5.0.51b-community, php version = 5.2.6, zend version = 2.2.0 Server Load: 29 page(s) served in previous 5 minutes.
|